Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





Heh.
Saturday, 11 March 2017 | Saturday, March 11, 2017 | 0 comment[s]

Assalamualaikum.

Jadi, SEM 1 dah pun berlalu. Result pun dah keluar. Otak bercelaru. Tanpa berselindung, (alhamdulillah) Usuluddin seperti yang aku target, dapat A (4.00). Bahasa Arab B-, Pengajian Am B+, dan Syariah............hm...... C-. Tu dah dikira gagal bagi aku. Walaupun orang duk kata "Tu tak gagal lah... tu lulus sebahagian" Weh, tak ke sama tu dengan gagal? Lulus sebahagian = Gagal sebahagian = Gagal. OK.

Mula mula macam takleh terima hakikat. Tapi lepas otak dah kena basuh, aku jadi redha je lah. Lagipun ustazah kata ustazah try jawab pun soalan dia memang susah gila. HOTS 90%, literally. Kau rasa? Tapi ada je yang dapat A. huhu tahniah :')

Oh ye, tak tahu lah memang adat Form 6 kat MAHISS ni memang ceni or what, sebab kitorang ni macam dah jadi hamba sekolah. tsk tsk. Ada apa apa event, kitorang kena handle, apa apa aktiviti, kitorang dipanggil. Arus perdana? "kamu kan dah besar....." ok besar sangat. Masalahnya, bila kitorang tak capai expect orang ramai (dalam pencapaian akademik mahupun sahsiah), cepat je kami dihukum atau orang kita sekarang cakap 'judge'.

Tah la nak, saya ikutkan je. huhuhu. OK KESIAN TERIMA KASIH. :>


OKBYE.





HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :