Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





SURVIVED
Sunday, 11 December 2016 | Sunday, December 11, 2016 | 0 comment[s]

Image result for school tumblr




Assalamualaikum.

First of all, alhamdulillah. 

Sekarang dah bulan 12 dah pun. 2017 pun dah tak lama lagi. Tinggal berapa hari je lagi. Tak sangka dah habis dah Sem 1 (Form 6). Sebelum masuk form 6, rasa macam dah fed up awal awal. Tapi, alhamdulillah dah nak masuk Sem 2, insyaAllah :)

Final untuk Sem 1 hari tu alhamdulillah okay lah. Aku ambil 4 subjek: Bahasa Arab (wajib), Syariah (pun wajib), Pengajian Am (wajib jugak), dan Usuluddin (subjek pilihan). So, masa final hari tu, subjek yang aku rasa ada harapan nak dapat A ataupun 4.0, usuluddin je T^T

So far, okay lah, boleh survive lagi hidup sebagai student form 6 ni. Tekanan tak lah teruk mana, tapi still kadang kadang tu rasa tertekan. haha. And, oh yea, aku dah masuk asrama. Mula mula ingat kat asrama ni tak best. Tapi lepas dah beberapa minggu masuk, aku rasa aku lagi prefer duduk asrama daripada kat rumah, well sometimes. lol

I still love my home, though....but things happened. :|


p/s   I miss DABB so fricken much xx


credits to my bootifull friend Nurlina ;*




HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :