Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





Chillin'
Monday, 16 May 2016 | Monday, May 16, 2016 | 0 comment[s]

Image result for chilling tumblr


Assalamualaikum.

So, hari ni result upu keluar. Malam semalam, yakni pada 15/5/16 (birthday nawnaw hihi), aku cuba check online. Dukacitanya, permohonan aku selama ni TAK BERJAYA. Okay lah, nak tenangkan hati, tunggu esoknya lah, tarikh rasmi result upu keluar.

Esoknya, kira harini lah. Aku cuba sekali lagi. Aaaand yeah, tak berjaya jugak. So, sama je lah. Banyak kali gak ah re-check sebab kot2 sistem salah ke apa en. Check via message pun still sama gak result, takde perubahan pun. uhuks

Tapi tu lah.... Kita merancang, Allah menentukan. Tapi takpe, aku redha :) And aku dah decide dah pun nak stay form 6 je. hehe. Chill! :>

Alhamdulillah ❤





HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :