Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





Second Day Of School
Friday, 3 January 2014 | Friday, January 03, 2014 | 0 comment[s]


Assalamualaikum :)

Happy second-day-of-school evening! hehehe. So today, kita dah dua hari bersekolah~ weeee happy gila lah, tapi yang tak happy nya..............................i am not with my bestfriend in the class this year :( Aara kelas sains tulen :((( Hmmmm.

Tapi kan Aara, kenapa kau buat aku camtu? Masa kat bilik spbt. Bergenang siut. Serious aku rasa nak nangis. Kau ni bongok ah. hahahhahha. Sorry sorry, dont take it seriously~ :b hehehe.  Seriously, tak happening ah kau takde :(

Susah nak cari pasal dengan kau lagi. Susah nak bergossip dengan kau lagi. Susah nak gaduh dengan kau lagi. Susah. Semuanya susah! Sekarang pun kau asyik busy. Memang kalau nak mintak merit, memang kau lepas! hahahhaha. Tapi, okay saya memahami. Lebih baik camni en, daripada aku tak dapat jumpa kau langsung, en en en.




Will always miss you. xoxo



HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :