Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





Unexpected Things Happened.
Saturday, 21 December 2013 | Saturday, December 21, 2013 | 0 comment[s]


Assalamualaikum :)

Yaaayyy petang ni hujan lagi~ Alhamdulillah :)) hehehe, actually baru gelap, belum hujan lagi. Tapi dah ada tanda tanda hujan nak turun~ weehooooooo :3 Sejuuukkk~

21st December 2013, Saturday

Hari ni, banyak benda yang aku tak expect berlaku. Macam macam! Tapi aku taknak lah cerita kat sini. Sebab benda tu boleh dikatakan privacy lah. emmm, certain lah. hehe. Dari pukul 1200 pagi tadi lagi aku dah menggeletar, lepas aku found out something tu. err gila lah. Menggeletar! Serious. Hmm tak tahu lah nak cakap apa lagi...

Sekian. Love ya! xx



HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :