Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





I'm Good.
Friday, 20 December 2013 | Friday, December 20, 2013 | 0 comment[s]


Assalamualaikum :)

3.05 in the morning and im still not sleeping. whatever. So yeah, yesterday morning i went to school. Well, pmr result was out on 19 december which is yesterday. Okay straight to the point, i got 8As 1B. I felt a lil' disappointed but its okay cuz Sejarah memang susah nak catch up. What a pity.

Bla-bla-bla, i dont want to waste my energy for that story. Actually, i want to tell about what happened after that. Well, i went to the bus stop, and sat down. Waiting. Looking around. And suddenly, i TERpandang someone. oh wait, i thought dia dah balik. But, time dia lalu depan aku, entah kenapa aku tetiba TERtegur dia "weh, tahniah!" and he looked at me, "oh *smile* *gelak*" ((well im not sure if he says "thank you/terima kasih" or not)).

As he walked to the idk-what-the-thing-we-called-that-something-like-tembok(?), aku pandang je and dia tetiba tanya "em syaff, camne result?" Sentap. "...................(terdiam sejenak) err. uhh, 1B..." Macam orang bodoh aku pandang je dia. Then dia tanya "Apa yang B?" eh boleh pulak dia bagi senyuman tertawan dia tu, hahahhahahahha. Sekali lagi, aku terdiam sambil tenung je muka dia. Aku tak tahu apa aku tengah fikir time tu.

A few secs later, aku tersedar and, pandang kedepan jap (dia ada kat tepi), sighed, and pandang dia balik.... "hmm sejarah...." perghhh cover punya baik doh! hahahhaha. Apa boleh buat. Pastu dia gelak. ceh kwaja betul. hahahahaha. Pastu krik krik je, aku dah nak terbakar kat situ, abang aku pulak lama lagi tau nak sampai. At last, aku blah, masuk dalam. fuhhhhhh.


Gila.



HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :