Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





Miss it
Thursday, 7 November 2013 | Thursday, November 07, 2013 | 0 comment[s]

Assalamualaikum :)

As y'all know, cuti sekolah bagi form 3 dah pun bermula. Tapi, cuti cuti pun, aku and the gang still datang sekolah jugak. Sebab nak tolong cikgu. Aku, Dini and Wani tolong cikgu Rasmidi kemas buku buku kat dalam bilik spbt tu. Lina and Ain pulak tolong ustazah Najwa buat apa tah kat bilik guru. haha Pagi tu je lah kitorang jumpa, lepas tu masing masing ter-separate. Ada yang kat bilik spbt ada yang kat bilik guru. Tapi Ain and Lina diorang tak stayback pun. Pukul satu diorang dah balik. Kitorang bekerja keras sampai pukul 5 lebih jugak. Dari pagi tu en, hehe :3 Fuhhh penat dia tak tercakap beb! Sumpah penat gila. Gentle.

So, lepas kitorang dah kemas semua tu, bilik spbt tu terus nampak luaaaaaaaaasssssssssssss gilaaaaaaaaaaaaa. hahaha. And then, call cikgu Rasmidi suruh datang tengok bilik spbt jap. (oh ye, cikgu Rasmidi memang takde dari pagi lagi sebab ada hal kat luar sekolah). So, time cikgu datang tengok tu, fuuuhhhhh rasa bangga kot. Cikgu pun cam speechless. Then terus cikgu cakap, "okay jom cikgu belanja makan!" kitorang apa lagi.. "JOMMM!! kitorang pun lapar gila ni! hahah" tapi betul lah. Tengah hari tu kitorang minum je. Makan pun makan sausage je. Si kenyang pulak en. HAHA.

So, cikgu bawak kitorang pergi Bangi Gateway atau biasanya aku panggil Bangi G-way atau Gateway je terus. Nama panjang sangat en, hahaha. And, sampai sana, cikgu tanya "nak Kenny Rogers atau Burger King?" hmmmm ofc Kenny en, hahaha! pilihan bijak, since semua tengah lapar en :3

Pastu, the end. Dah malas nak cerita. hahha. Takde apa pun lepas tu :))


Hmmmmmm bosan lah cuti panjang ni. Nanti tak boleh jumpa kawan kawan lagi. Tak boleh jumpa/tengok dia lagi. hahhahahahha whatever. ._. Aku rindu gila gila gila time dulu dulu. I miss the old us :'/ I even re-read our old conversations (in twitter). Since kita kenal kat twitter. Tarikh, masa, semua lah. Aku kenal kau pun sebab Lina. Lina tersalah mention. And, next aku taknak cerita. Biarlah rahsia. haha ._. okay.
Dan satu lagi, aku jealous. For what, idw to tell it here. kbye.



HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :