Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





Simple Tuto (How to get Twitter's history) :D
Monday, 25 February 2013 | Monday, February 25, 2013 | 0 comment[s]
Assalamualaikum and good night, minna :)

K, ini malam wa ada nak bagi sedikit tips untuk kuruskan badan. So, mula mula...Eh wait, macam................salah skrip je.. Aaah, yang nii, "Cara cara nak tengok sejarah (history) Twitter" kita sejak "dia" dilahirkan dari perut Acik Intarnat ini. Okay semua duk diam diam. Theater dah nak mula ni..

Once upon a time...........................................

Klik untuk tumbesaran.
Okay FIRST, korang pergi SETTINGS --> ACCOUNT, then korang scroll scroll scroll sampai putus jari.........daaaaaaaann bila dah jumpa benda seperti rajah di atas, korang klik lah situ. (Dalam kotak merah itu)


Klik untuk tumbesaran.
SECOND, korang pergi pulak CHECK email korang...and..ikut lah macam dalam gambar rajah di ATAS ini okayyyyy anak anak~


Klik untuk tumbesaran.
THIRD, korang klik kat situ. Yang "Go now" itu :)



Klik untuk tumbesaran.
Then, bila korang dah klik "Go now" tadi tu, automatically dia akan terus pergi twitter kita ni, (macam gambar kat atas) Pastu, klik pulak "Download".


Klik untuk tumbesaran.
Okay lepas tu, follow arahan di ATAS ini yeaa..

Klik untuk tumbesaran.
 Berikutnya, RIGHT CLICK file yg dah download tadi, then EXTRACT HERE.



Klik untuk tumbesaran.
Lepas korang dah extract bagai tu, akan ada benda ni. Atau lebih kurang laaahh. Korang just click je, nanti korang tahu lah apa yg jadi.



*nota kaki tangan kepala lutut : harapnya korang fahamlah yee.. Enjoy your meal and have a nice day :) #Eh?



----THE END----



HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :