Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





Flashback
Sunday, 10 February 2013 | Sunday, February 10, 2013 | 0 comment[s]



Bismillahirrahmaanirrahiim. Assalamualaikum and a very good morning.
Hello guys, we meet again :D I feel soooooo excited. Well, lama dah tak buka blog ni. Pagi pagi buta ni tiba tiba rasa macam nak update. Actually, idea nak meng-update blog ni aku dapat sebab aku tengah imbas kembali tweet tweet lama aku dulu. Aku scroll scroll, terjumpa tweet tweet ni:



Lol. Korang ingat lagi tak waktu ni? Masa tu kita ada latihan merentas desa, kalau tak silap. Tapi sayangnya aku lupa lah macam mana Farah boleh dapat rama rama tu. Then, kita lepak lepak kat depan dewan. Pastu Farah bawa pula rama rama tu masuk dewan sambil warm up sebelum merentas desa. Next, aku tak tau apa jadi kat rama rama tu.

And ini juga:

Tapi kat atas sekali tu ada typo sikit. Lol. Apalah Farah Mur Dini nii. x)

I miss all the moments we were together ever since we started our friendship :')


Hmmm guess i should stop now. I feel so sleepy right now. gtg :)

p/s   love you forever friends :* xoxo












HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :