Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





Ohayo minna!
Monday, 19 November 2012 | Monday, November 19, 2012 | 0 comment[s]


Assalamualaikum :)

Well hello minna! So, cuti sekolah yg amat panjang pun dah lama bermula. Buat masa ni, aku tak pergi mana mana lagi melainkan duduk rumah je sambil layan Twitter. Lately, idk why, aku rasa Twitter dh macam makin boring pulak. So now, aku jenguk lah blog aku. Tapi.....entah kenapa rasa sedih pulak. Ye laa punya lah lama aku dah tak lawat dia. 

K, lupa kan kejap kesedihan tu. haha. So macam mana holiday korang? Hari tu aku dapat tau ramai gila yg spent time kat Langkawi. Sesiapa je lah yg baik hati bila dah sampai sana, balik nanti harap dapat pos kan coklat DAIM and KISSES kat aku. Kesian, terima kasih. lol

Actually my parents cakap AKAN pergi Langkawi tapi bila? Hmmm tak tahu lah. Hey hey, you. yknow...Hari tu, hari apa pun aku tak ingat ah. My dad suruh join seminar pebenda ntah. Yang aku tau, pasal graphic, animasi, multimedia and..............whatever. Then, cakap kat my mom..

Me: Ibu, nak join seminar tu boleh?
Ibu: Bila?
Me: 24 November..
Ibu: Tapi kan ayah kata nak pergi Colmar Tropicale 23 sampai 24 hb..
Me: Really? Oh kalau gitu tak jadi lah~ 

Colmar Tropicale? Lagi sekali? Fwaaaah major turn on! Hahahaha. Kbai.



HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :