Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





Nothing.
Friday, 20 July 2012 | Friday, July 20, 2012 | 0 comment[s]


Assalamualaikum.

Hey wassup guys. So, we meet again!  I don't know how to start. Hmm.. Lately, ada je masalah yang datang. (but I'm not going to tell about the problems) Kalau dulu, ada masalah je, malam tu mesti aku pergi 'lepak' kat atas bumbung rumah, lalu ikut balkoni. Lebih tepat kalau time my mom marah tu la and I.....What we call it? Aha, kira merajuk lah. Biasanya time malam malam, banyak bintang. Sekarang ni.. Haih i don't know why the stars hide itself. Kfine. Dapat tengok langit yang hitam kosong tu pon, okay lah. :( But sekarang, mak aku dah tak galakkan duduk kat situ. Tak molek, katanya. It's okay. --,

Oh Sabtu ni bulan Ramadhan dah ambil alih tempat. And for sure, semua keturunan syaitan laknatullah akan mula dipenjarakan. And all Muslims will start fasting. Ohooo can't wait~


p/s   But beware, nafsu masih dalam badan. Kbai :) 



HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :