Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





WIP
Thursday, 7 June 2012 | Thursday, June 07, 2012 | 0 comment[s]


Assalamualaikum and a very bad evening. Haha lol. Bad eh? Maybe. Of course lah bad...sebab aku tengah tension ngan blog ni. Nak edit tapi aku memang FAIL semua ni. Ye, FAIL! huhu T^T .. So bila dah tak pandai, aku malas. Bila aku dah malas, terbengkalai lah kerja edit mengedit. And sekarang aku boleh edit background, header ngan benda benda basics je.. Sedih wooo~ Eh, untuk pengetahuan korang, blog aku sekarang harus dikatakan WIP. Wats dat??? Oh, WIP tu Work In Progress. Ah, camtu la kot. Actually aku tak tau pon. Kakak aku yg cakap menatang tu. harharhar

Kbai. Aku nak out. Pedih hati memandang blog haku sendiri nih. hoho. Bye!



HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :