Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





Just Wait For Me
Thursday, 14 June 2012 | Thursday, June 14, 2012 | 0 comment[s]


Assalamualaikum burung burung hantu sekaliaaan~

*tengok jam* *pukul 3:43a.m* Eh, burung hantu tu aku lah! Esok mesti jadik panda lak. Tak paham? Takpe. Anggap je aku bermonolog tadi. K macam yang aku cakap kat entry sebelum ni, aku ada terlibat dengan latihan sukan. Sports Day. Of course la ada kaitan dengan latihan sukan tu. Emm, lurus ke titik, aku tak sabar nak tunggu Sports Day tu!! ><

Heh, maybe korang fikir "ehhh, apa yang best sangat setakat Sports Day sekolah? Perlu ke excited?"  (atau yang seangkatan dengannya) Eh, harus la aku excited. Because, tahun lepas, Hari Sukan 7 July. 7 July, aku ada appointment dengan doktor mata. 7 July, birthday Haikal. And because of that, aku tak dapat datang! Aku nak merasa jugak suasana sukan kat stadium tu. Memang la pernah merasa. Tapi tu time kat primary school. Aku nak dekat secondary school! Urghh, gedik ah aku. --"

Oh, masa latihan petang tadi, Lina ada ajak aku masuk acara lumba lari. Whether 100meter or 4x100 meter. Experience, perfect. Tapi, aku malu! Ceh, siapa je nak tengok kau? Tuihh. Kalau dulu, (primary school) aku berebut nak masuk semua acara. Kalau ada acara catwalk pon kalau boleh aku nak masuk. lol. Itu auta je. :p

Sebab sebab lain, hanya certain people je yang tau. ;3



HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :