Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





Confuse !
Monday, 7 May 2012 | Monday, May 07, 2012 | 0 comment[s]
Assalamualaikum readers.

Pagi tadi, terseksa kot aku. Berlawan lidah ngan bespreng. Hanya disebabkan middle name Zayn Malik, kitorang gaduh. Alaa, gaduh manja je. \haktuih/ Tak habis-habis "Zayn Javadd Malik" "tak lah, Zayn Jawaad Malik lah!" "Zayn JAVADD Malik aku cakap!" "Jawaad lah!" "Javadd" and sampai cikgu dah masuk kelas pon still pot pet pot pet. Aku ngan Lina lah yg se-geng. Ada ke dia kata 'Javadd' ? Uishh, kesudahannya, kitorang kena bagi bukti, cari kat internet, printscreen, and send kat dia! Haish, kalau bab Zayn Malik, memang dia nak menang. Actually, semua benda pon dia nak menang je. haha \sorry der, TERmengumpat kau/ :p K dah, kau bagi je la aku menang kali ni. -.- So friend, BUKAK MATA KAU LUAS LUAS!


klik sampai lebam kalau nak tengok lagi besar





HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :