Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





Today Event
Tuesday, 24 April 2012 | Tuesday, April 24, 2012 | 0 comment[s]


Assalamualaikum..

Pagi tadi, aku amik sijil puteri islam. aku naik atas pentaaaass. \heh, tu pon nak bangga ke?/ and yeah, aku kena pakai baju kawad dia tu. ya Allah, sumpah panas. tak selesa. besar lak tuh. tudung dia pon buat hal. pendek gilo. hikhok. dalam kelas lak, kena bahan ngan 'ustak ' lutfil. \saya tau saya puteri bongsu/
hey hey, u know what? lepas keluar dewan tadi, on the way nak ke kelas, boleh pulak terserempak ngan budak tu. that moment when my friends kengkonon batuk time we all lalu depan budak tu. hey you, aku malu tau tak? mana aku nak letak muka comel aku nih. lol. \tapi, saya tau itu./ :p actually, aku malas nak update, tapi tetiba lak jari aku ni laju je tekan new post. hee~ k lah, i nak chiaw. love you. thank you. :)



HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :