Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





No Title Required.
Friday, 6 April 2012 | Friday, April 06, 2012 | 0 comment[s]
*ENTRI NI MUNGKIN AGAK STRAIGHT. SO, I'M SO SORRY.



Assalamualaikum..

Hari ni mood aku tak berapa nak nice. Banyak problem datang dalam masa tiga hari ni. Actually, entri ni aku tujukan untuk kawan aku. Aku tau, kau akan baca. Tapi, kalau pon kau taknak baca, aku harap kau baca. Aku rasa kita dah salah paham. I mean, kau cakap macam-macam kat aku, tapi sebenarnya ada something yg kau tak tau. Okeh know, aku nak gitau. Kau cakap aku ngan L sisihkan kau. Ye, semua orang akan rasa sakit hati atau tak dipedulikan. Tapi, bila kau ngan others jalan sesama, aku jalan sensorang, aku just diam. \aku bukan nak ungkit/ sebab aku tau, tak semua orang boleh layan kita setiap masa. So, aku anggap tu benda kecik. Tapi, aku tak tau lah pulak kau takleh terima. And sebab tu lah aku nak tau kenapa kau diam and cuba elakkan diri dari aku ngan L semenjak tiga hari ni.

Dulu, aku pernah cakap kat kau yg aku tak suka kau buat blablabla..Tapi kau cakap, ''ala, tu je pon. Small matter. Buat apa nak terasa?'' \something like that lah/ And from that day, aku dah boleh terima, sebab kau cakap tu just benda kecik. Then, yg pasal laptop time presentation tu, aku tak tau pulak kau tak suka aku yg handle. Tu pon kau tak gitau aku. Kau gitau Z je. Tapi bagi aku, 'no big deal' lah. And aku jugak tau, kau mesti cakap, "tu bagi kau, bagi aku lain." Tapi takleh ke kalau kau berlapang dada? Kita sama-sama berlapang dada.

Oh yea, yg pasal surat tu, kalau boleh kau bagi semua orang tau, and baca. Apa yg kitorang (aku ngan L) buat kat kau, kau bagitau Y,Z,F,A&A and sesape je lah. Kitorang tak pon bagitau sesape, sebab kitorang taknak besar-besarkan masalah ni. Time aku pegang surat tu, Amalin ambik sebab nak baca. Tapi aku tak bagi, sebab macam aku cakap tadi. Kau cakap kau tak suka kitorang buat camni, camtu kat kau. Tapi, kau buat kat orang lain takpe lak. Kau tak pikir yg kitorang pon ada perasaan. Kat dalam surat tu, kitorang tanya apa yg kitorang dah buat kat kau, tapi kau kata tak perlu lah kot.Aku ingat lagi that day bila kau tanya Adlin n de geng, siapa yg tak puas hati kat kau. Diorang kata ramai. And kau nak tau siapa 'ramai' tu. Kau desak diorang. Tapi ni, aku nak tau kesalahan aku kat kau, kau taknak pulak bagitau. \aku harap kau paham apa aku nak cakap/
actually, aku malas nak tulis kat sini, tapi aku dah tak tau kat siapa lagi aku boleh luahkan. And I'm so so so so sooooo sorry kalau ayat aku menyakitkan hati kau. Tapi aku nak kita kembali macam dulu. Aku dah tak kesah apa yang kau buat kat kau dulu. Sebab aku rasa kau kawan aku. Kawan terbaik. And you must know, apa yg aku cakap kat atas tadi just luahan. Now, aku terima semuanya. Aku anggap kau tak berniat nak buat camtu. Tak sengaja nak buat semua tu kat aku. And last but not least, aku happy bila kau bagi kertas kat aku yg kau tulis, 'SORRY for everything, and THANKS for everything'. Hope kau paham. Thanks. :)




HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :