Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





Magnolia Pert Giveaway 2012
Thursday, 29 March 2012 | Thursday, March 29, 2012 | 0 comment[s]


(Klik gambar kalau nak JOIN)

Assalamualaikum wbt ~

Okeh, di pagi yg sedang membuta ni, aku dengan bersemangat nak menaip nya ingin menjoinkan diri untuk GA ni. \sumpah ayat merepek/ K abaikan. So, you guys, join lah RERAMAI. Mana tau rezeki korang, enn? So, kat sini aku nak cakap "WOOOOWW!" Jam tu cam comel je. Nak jugak merasa jam tu ada kat atas kulit putih melepak aku nih. \Perasan. Haktuihh/ hoho. Oh yea, blogger LELAKI pon ada jam tersendiri. Nak tau jam apa? Klik pic kat atas tu, and JOIN sekali! :D Okeh, see you again. Papai.


Actually, aku berminat dengan jam kaler putih tu. :) Ohmyyyy so gojess :D




HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :