Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





Rasa Macam Nak Curang Ngan 'Dia'
Friday, 17 February 2012 | Friday, February 17, 2012 | 0 comment[s]


Assalamualaikum wbt and happy eksaited evening! \broken English/

Hep, dah jawab salam belum? Baik jawab sekarang. hekhek.  Okie Dokie, korang dah baca kan title kat atas tu?  "Rasa Macam Nak Curang Ngan 'Dia' " perghh kau, Syaf! Berani je kau, enn? Hakhaks \K gediks/  Siapa la yang malang sangat dapat orang macam aku? Eh, tapi betul apa. Aku rasa macam aku ni dah terlebih curang kat dia lak. Dah nak buat camna? Aku tak berapa suka ngan dia. So, goodbyebye la yea. \Player kah aku?/ I dont think so. Tapi, sekarang ni aku dah okeh sikit. Aku dah taknak curang curang ni. Tak elok kan? So now, korang mesti nak tau siapa yang telah dicurangi oleh aku? Siapa lagi kalau bukan Mr Efbee and Mr Blog ni sendiri? lolz. Serious, sekarang aku dah pandai memalaskan diri nak jenguk efbee ngan blog ni. Kalau mood aku gila baik tahap max, insyaAllah aku jenguk diaolang. Kalau tak, bersawang 14 hari la jawabnya. ngek. And aku tak tau ngan diri aku ni. Kejap bosan melayan Twitter, kejap rasa best pulak. Heisy, so sekarang ni aku lebih banyak dating ngan Twitter. Efbee ngan blog, tolak ke tepi jauh jauh sikit. Kbai bai. Saya nak sambung dating. Dah lama dia tunggu tau! ;P lolz.

Kalau aku rajin nak update, aku akan tarik blog ni dekat dekat ngan aku. ;) 



HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :