Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





Birthday Celebration
Sunday, 12 February 2012 | Sunday, February 12, 2012 | 0 comment[s]


Assalamualaikum evilivadi! ;)

How was your two days holiday? cett, speaking bhaii xD . Malam ni ada birthday celebration for my beloved MOTHER! Act, birthday mak aku esok, 13/2/12, tapi kitorang celebrate malam ni. Yelah, esok nak sekolah. Now, aku tengah 'ponteng' untuk goreng AFC (Azizah Fried Chicken) Azizah tu nama mak aku. >< Aku malas nak goreng goreng ni. Sebaik ada abang terrcenta. Haktuihh! ;P HAHA. Hadiah, aku cadang nak bagi chocolate. Aku dah beli petang tadi, time ber-shopping (untuk preparation birthday celebration tu) Aku beli senyap senyap. Takut kantoi ngan mak aku. hekhek, nanti tak surprise la camtu. Hmm, k lah, nak makan ni. Diorang semua tengah tunggu aku. hewhew >D

I LOVE YOU SO MUCH, IBU! <3



HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :