Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





Move Forward..!
Thursday, 26 January 2012 | Thursday, January 26, 2012 | 0 comment[s]


Assalamualaikum wbt, tak jawab dosa, kalau jawab aku sayang, hai girlfriends..! (hehe ayat Maria Elana, si vlogger comey)

Oke oke, tanak gedik gedik kat sini. Kalau dah jawab dengan ikhlas, dapat pahala. Kalau tak jawab, jangan tanya aku dapat apa. K merepek. Aku ni makin lama makin merepek. Sebab? Sebabnya, sekarang aku dah pandai belek belek, usha usha, and edit edit kod kat dalam perut blogskin aku nih. Kan dah kata, aku makin banyak makan kerepek merepek. Abaikan. Heh, tu satu kemajuan apa? Kawan aku pon cakap camtu. Thanks  kawan cakap camtu! :) Cuma aku taklah sehebak pro pro kat luar ataupun kat dalam sanaa.. Aku ni baru baru lagi. Apa orang kata? Baru setahun mangga jagung. ;) U know what? Aku punya lah batak eksaited bila dah dapat buat something macam apa yang aku harapkan. And aku mesti rasa nak buat benda lain lagi sampai jadi jugak. Korang pon sama kan? >D -aku rasa ayat aku dah berbelit. erkk- Ehe, dah pukul 7 lebih lak, dah nak Maghrib so, chiaw dulu. Kbai :D

Akan berusaha lebih gigih di masa akan datang. Go go go Syaf!
Gila batak eksaited nya aku ><




HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :