Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





Happy Birthday To You...
Saturday, 14 January 2012 | Saturday, January 14, 2012 | 0 comment[s]
Especially for you

(Abaikan kalau ayat ayat dalam entri ni merepek, skema atau tah pape >< )

Assalamualaikum and good evening !

Sekarang ni aku nak sambung balik cerita dalam ENTRI NI. Oke, dah baca tajuk entri kali ni? Eh, befday sape ni? Sape lagi kalau bukan Ma Levly Fren, Lina a.k.a Kak Khalidah !

Dear Lina,

Dah tua besar kau ni yea. ;) Takpe, lepas ni, aku pulak. Jadik kakak kedua. hehe Sebelum tu, aku nak mintak maap bebanyak, sebab wish befday kau awal sangat. kalau tak jadi masalah la. Bukan apa, aku wish awal ni, sebab selain nak jadik FIRST PERSON yang wish kau, aku sebenarnya kena balik kampung malam ni. Nak prepare untuk wedding day auntie aku..and yang kau cakap nak celebrate befday kau ngan Eiman tu, aku teringin gila nak pergi, tapi aku kena balik kampung lak. Aku ingatkan nak gitaw kau awal awal pasal tu, tapi aku tak sampai hati. ntah lah..merepek kah aku?

Dear ma fren,

Aku nak mintak maap jugak kalau ada buat kau sakit hati, terasa atau yang sekutu dengannya. Aku rasa memang ada, kowt? Well, aku hanya lah manusia biasa yang tak punya apa apa. merepek lagi. Kalau kau ada buat salah kat aku pon, aku sedia maafkan. Kita manusia, takde yang sempurna. :)


Ya Allah, rahmati lah diri kami. Maafkan segala dosa dosa kami terhadap sesiapa jua yang bergelar makhluk-Mu. Kekalkan lah persahabatan yang terjalin ini. Murahkan lah rezeki kami dan berikanlah kami cahaya hidayah-Mu. Sesungguhnya Kau lah Tuhan Yang Maha Pengasih dan Maha Penyayang. Amin~


Btw, Happy 14 Birthday To You, Nurlina Khalidah Haza Hilmy ! :D


Lots of love,
Syafiqah :)


........................^^ Happy Always ^^...........................




HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :