Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





Aku Atau 'Benda' Tu Yang Salah ?
Tuesday, 10 January 2012 | Tuesday, January 10, 2012 | 3 comment[s]

Assalamualaikum wbt..
Aku tak taw la nak mula camne..Camne ekk?? Arhh, gasak je lah! ;) Petang tadi, dalam pukul 2 kot. Aku, Dini and Dayah on the way nak pergi surau (kat sekolah aku). Tapi bila lalu depan toilet, aku terus 'melencong' ke situ. After a while, diorang tak masuk toilet pon. Emm mungkin diorang tak perasan aku dah masuk, sebab aku jalan kat belakang diorang sebelum tu.

Then, masa aku still kat toilet tu lagi, aku dengar Dini ngan Dayah ketawa kat luar toilet. Punya la kuat. Aku pon pelik gila lah. 'Apa kena ngan kawan aku dua orang nih??' Lepas tu, diorang masuk, aku tengah basuh tangan. Then Dini cakap kat Dayah, " weyh, jangan bagitau Syafiqah (aku) taw..Bhahahaha " Gila ke hape minah sorang nih..? Gelak kemain lagi..

Okeh la, taknak la buat korang rasa tertanya tanya. Dipendekkan cerita, lepas je aku keluar toilet, betul betul kat depan pintu tu, Dini terus cakap, "Hmm Syaf, sebenarnya..Cuba kau tengok lambang kat pintu toilet nih.." Aku pon tengok la. And guess, what do you think actually happened? Yeah, lambang tu ialah lambang untuk LELAKI ! I repeat again, LELAKI! HAHA dipersilakan gelak~ ;)

Sebenarnya, toilet tu memang pompuan punya, tapi ada orang khianat pergi tukar lambang dia (betul ke lambang?). Aku tak puas hati gila, pergi kat depan toilet lelaki yang sebenar benarnya. Bila tengok, cettt pintu tak de lak. So kitorang (girls) je la yang 'terkena'. Rasa cam dipermainkan.

*huhh ! Siapa punya keje la nih..Takde moral punya orang! ><'



HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :