Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





Waiting and Waiting
Friday, 2 December 2011 | Friday, December 02, 2011 | 0 comment[s]
Assalamualaikum
Hey, cuba tengok kalender. Hari ni 2 December 2011 kan? Betapa lah sekejapnya masa berlumba lari*merepek je* and aku patut wish "bye November, hye December and welcome next year!" ergghh, aku memang tak sabar giler nak tunggu 4 Januari 2012. 'Erh, hari apa lak tu?' Jangan cakap tak taw, kalau tak taw memang teruk lah. Itulah masanya aku boleh pakai baju warna putih, kain biru, kasut putih and tudung pon putih. SEKOLAH!! yeah, aku memang tak sabar bebenor nak gi sekolah. Terperap kat rumah ni rasa cam sesak nafas. Sebaik la parents aku ajak berholiday. Takde lah bosan sangat. Kat rumah meghadap durian selama 5 minggu berturut-turut. Tak ke jemu nak makan mende alah tu? Bagi aku tak lah kowt. Sebab aku suka makan durian tapi baunya aku paling anti. hewhew Okeh, pagi-pagi buta menghadap komputer, turun bawah dah ada sarapan. Memang cun la perangai kau! Buat malu kaum sudaa.. Okeh, nak chow! tata



HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :