Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





Its Ohsemm !
Wednesday, 28 December 2011 | Wednesday, December 28, 2011 | 2 comment[s]
Assalamualaikum wbt
Hello y'alls ! Hari tu act, da lama la jugak aku ada tengok satu, erh dua movie nih. Soooo ohsemm! First aku tengok citer Tangled, korang pown taw citer tuh kan? Aku tak taw nak cakap apa pasal Tangled tuh. Kalau korang nak taw, pergi la tengok sendiri..hewhew

1. Tangled
I love the green eugene ! Soo cute!

Pastu citer kedua, 'How To Train Your Dragon'..Yang paling aku suka, Night Fury tu (dragon) Chomeyy giler kalau dia besarkan mata dia tu. Hiccup (hero) panggil dia Toothless sebab first time dia (Hiccup) jumpa Night Fury tu, dragon tu 'sorok' gigi dia. Kalau dragon tu nak makan/marah je baru dia keluarkan gigi dia. and satu lagi, time dia besarkan mata dia tu, cam anak kucing pown ada gak. chomeyy!! >,< okey, aku dah giler sikit, jangan kacau

2. How To Train Your Dragon






HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :