Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





Jangan Pergiii !!
Wednesday, 16 November 2011 | Wednesday, November 16, 2011 | 0 comment[s]


Assalamualaikum wbt..
Eh, korang pernah rasa ditinggalkan tak? Tak? Korang punya hal lah! Kalau pernah, kena tinggal ngan sape? Kalau kena tinggal ngan BF/GF tu..erm..tolak jauhjauh.. Sekarang ni aku nak citer pasal aku kena tinggal kat umah sensorang.. Dah tu, kena jaga adik aku 3 org tu.. Kalau dah besar okeh lagi.. Yang problem nye, adik-adik aku tu under 6.. Agak leceh la kann.. Tapi, itu aku tak berapa nak kesah.. Yang aku kesah sekarang ni, aku TERAMAT LAH TAKUT !  Tapi sape yang dah biasa tu lain citer.. Aku ni, tak biasa sangat..Sebelum ni kakak aku yang jaga adik aku..Now, aku lak yang ambil alih tugas ni..Dah macam kerja ikut syif lak..Walaupun 3 hari je aku kena dok umah sensorang(sambil jaga adik-adik aku) rasa macam 3 tahun! Heisy apa lah sekolah ni..Asal bagi cuti? 'orang bagi cuti salah, orang tak bagi cuti pun salah!'  Masa firstday aku kena tinggal tu and mak aku lak dah ready nak gi kerja, nak je aku jerit kat mak aku, "Jangan pergiiii!!" Tapi nanti kang beruk dengar dia ingat kawan dia lak.. *apelah, kutuk diri sendiri* Sebaik la hari ni lastday, so takde lah aku tertunggu-tunggu lagi..Tapi, yang membuatkan aku berkobar-kobar and bersemangat sikit, mak aku bagi upah keciput..Eh, okeh la tu! Mak aku bagi RM yang kaler biru pekat sikit tu, bukan yang kaler  biru ada gambar wau tu.. Not bad apa ? Sebenarnya, aku tak mintak pun.. Dah ada orang hulur, sape yang tak nak?? Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari..hehe.. Wokeyh, aku nak chow-kit-road dulu.. Kchow!         




HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :