Welcome! +Follow or Dashboard
Her Fantasy





musim exam..!
Thursday, 20 October 2011 | Thursday, October 20, 2011 | 2 comment[s]
Assalamualaikum..

start exam ni, rase macam dah x nak update blog ni lagi.. tapi, tengok mood laa.. klaw aq rase nak jugak update, aq update lahh.. owh yea..ckp pasal exam ni, teringat lak aq pasal pagi tadi, time periksa PJK, masa tu dah nak dekat waktu balik.. kawan aq tertidur kat kelas.. memang la kat kelas , dah tu kat mane lagi (actually aq pown tidur jugak , tapi x lena pown..and ramai gak la yg tertidur ) wahh..dia tidur bukan main lagi..dah tu sempat lagi nak mimpi.. heissyy baru tidur kejap dah mimpi.. pastu mimpi pasal *ehemmehemm* dye lak tu.. haha orang ngantuk , camtu laa..

okeyy la.. GTG ! =)



HISTORY MYSTERY




Ketchap for short

Twitter Ask.fm




♥ Leave your message here ♥
Such harsh words are not allowed.
Thank you. :)




Background : Mr. Truzzy
Director/Designer : Me
Tutorial Resources : Aien
Best View : Mr. Google Chrome
Credits for Basecodes & Others :